Volg @zonweringkopen
Geen producten in uw winkelwagen
 

Betalingen


Internet betalingen (iDeal)

De betalingen van onze producten over internet zijn veilig. Met iDeal hebben we een gemakkelijke en veilige manier voor betalen gekozen.
Lees meer over iDeal op www.ideal.nl

Onder rembours

Onderdelen en kleine order bedragen kunnen we af laten leveren onder rembours. Hieraan zijn kosten verbonden, circa €. 22,- per bestelling. Bedragen tot een maximum van €. 750,-

Contant aan de monteur

In verband met de veiligheid is dit een ongewenste betaal methode. Mocht U echter contact willen afrekenen is dat wel mogelijk, geeft U het wel van tevoren aan AUB. Bedragen tot een maximum van €. 1500,-

Uitgestelde betalingen

In samenwerking met primeline bieden we de mogelijkheid tot uitgestelde betaling. U kunt op de site van www.primeline.nl meer informatie lezen over de voorwaarden. De zonweringconcurrent berekend een toeslag van €. 75,- voor de administratie kosten. Informeer bij onze afdeling verkoop/service voor de informatie. Primeline rekent €. 25,- kosten indien u nog niet in bezit bent van een primeline card.

Algemene informatie bij betalingen

U heeft de keuze de producten af te halen bij een afhaal punt of thuis te laten bezorgen. Tegen een geringe vergoeding leveren we het product af bij het door U op te geven afhaaladres. De levering geschied tot de drempel op de gelijkvloerse verdieping of begane grond.

Na bestelling ontvangt U per mail, of sms de juiste leverdag. Deze bevestiging geven we binnen enkele dagen na bestelling.

Indien U kiest voor het laten opmeten en monteren door onze monteurs, zullen de monteurs het door U bestelde product worden afgeleverd. U dient dan eerst de bestelling af te rekenen voordat de monteur zal aanvangen met monteren. Na plaatsing kan de montage apart worden afgerekend.
 
zonwering advies nodig?

Meten / Monteren:


Eng om te meten of te monteren ? klik hier !
Product v/d Week:

Neem contact op
Waarom de Zonwering Concurrent:

  • Grootste assortiment.
  • Meeste kennis.
  • Alle accessoires, ook voor oudere modellen.
  • Bestelstatus volgen.
  • Klantenservice via e-mail en telefoon met ruime openingstijden.
  • Snel betalen met iDEAL, vooruitbetaling.
  • Winkels in Vlaardingen en Scheveningen.
Nieuwsbrief

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen, dan blijf ik altijd op de hoogte van nieuwe producten en voordeelacties.
© 2009 - 2010 Zonwering Concurrent