Volg @zonweringkopen
Geen producten in uw winkelwagen
 

IO-Homecontrol by Somfy

Somfy IO besturing is de nieuwste generatie draadloze besturingen voor motoren van Somfy. Met deze nieuwe automatisering bent u instaat uw gehele woning te bedienen met uw iPhone, iPad, iPod, Telefoon, computer of afstandbediening. En dat overal ter wereld waar u verbonden bent met internet.

Wat houd Somfy IO-homecontrol in ?

Met het IO-homecontrol systeem heeft u toegang tot een breed programma aan radiografisch bestuurbare producten zoals bijvoorbeeld zonweringen, rolluiken, screens, garagedeuren, verlichting, verwarmingen, dakvensters ventilatie systemen, aiconditioning, deursloten, toegangshekken en warmtepompen.

Het programma wordt nog altijd door ontwikkeld en verder uitgebreid, waardoor u met de tijd steeds meer producten kunt bedienen met het Somfy IO-homecontrol besturing systeem.

io-homecontrol is een 2-weg systeem wat inhoud dat het systeem terugkoppeling geeft wanneer de opdracht is uitgevoerd. Zo krijgt u bijvoorbeeld te zien dat uw zonwering uithangt en de rolluiken naar beneden zijn.
Deze levert daardoor steeds meer toegevoegde waarde, comfort, veiligheid en energiebesparing.

Wat heeft u nodig voor Somfy IO-homecontrol

-
-
-
-

Bedien uw zonwering met uw telefoon of ipad

Met het Somfy IO systeem kunt u gemakkelijk vanaf de bank of uw stoel in de tuin uw zonwering regelen via de iPhone of iPad. Met deze nieuwe besturing techniek van Somfy hoeft u niet meer op te staan om de afstandbediening te pakken en het zonnescherm te bedienen.

Bedien uw rolluiken met uw telefoon of ipad

Wanneer u uw rolluiken besteld met een Somfy IO motor bent u altijd verzekerd van uw privacy en veiligheid binnen het huis. U kunt namelijk met het Somfy IO systeem op elk gewenste moment de gewenste Rolluiken op afstand bedienen. Door te terug koppeling van de Somfy IO motor bent u er altijd zeker van dat het rolluik heeft gedaan wat u wenst.

Somfy IO en Somfy RTS motoren

Het somfy io-homecontrol besturing systeem kan ook de Somfy RTS motoren aansturen wat inhoud dat u niet uw motoren hoeft te vervangen in uw producten om gebruik te kunnen maken van het io-homecontrol systeem. Echter krijgt het Somfy IO-Homecontrol systeem geen terugkoppeling van de Somfy RTS motor waardoor het niet weet of het product de opdracht goed heeft uitgevoerd.

De toekomst verwachting van Somfy io-homecontrol

Door de voordelen van Somfy io-homecontrol is het het systeem voor de toekomst. Zoals u hierboven kunt lezen kunt u uw apparatuur niet alleen meer bedienen met de afstandbediening maar ook via het internet, hiervoor zal gebruik gemaakt worden van een pc of laptop. Maar ook kunt u uw producten bedienen via uw smart phone (bijvoorbeeld iPhone, Blackberry, Android of Nokia). Dankzij het 2-weg systeem van IO-homecontrol krijgt u altijd bevestiging dat de opdracht is uitgevoerd en goed is gegaan.

Somfy IO-homecontrol partners

Estate Zonwering
 
zonwering advies nodig?

Meten / Monteren:


Eng om te meten of te monteren ? klik hier !
Product v/d Week:

Neem contact op
Waarom de Zonwering Concurrent:

  • Grootste assortiment.
  • Meeste kennis.
  • Alle accessoires, ook voor oudere modellen.
  • Bestelstatus volgen.
  • Klantenservice via e-mail en telefoon met ruime openingstijden.
  • Snel betalen met iDEAL, vooruitbetaling.
  • Winkels in Vlaardingen en Scheveningen.
Nieuwsbrief

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen, dan blijf ik altijd op de hoogte van nieuwe producten en voordeelacties.
© 2009 - 2010 Zonwering Concurrent