Volg @zonweringkopen
Geen producten in uw winkelwagen
 

Markies


Een markies is uitstekend geschikt als zonwering en is een absolute aanwinst voor uw woning. Bij de zonwering concurrent beschikken wij over een groot aantal markiezen leveranciers waardoor wij een groot markiezen assortiment kunnen aanbieden.

De markies kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken, zowel voor uw huis maar tevens ook voor uw bedrijfspand met bijvoorbeeld markies belettering.

Markiezen zijn op verschillende manieren te bedienen zowel met een koord bediening als elektrische bediening, indien u voor elektrische bediening kiest is het ook mogelijk om er een afstandbediening of zon- en wind automaat er bij aan te sluiten.

De markies is er in een aantal verschillende modellen, over het algemeen word er gekozen voor het standaard markies model. Komt u echter in de problemen met de doorloop hoogte van de standaard markies dan is een zogenaamde pet- of klapmodel een goede keuze. Deze zogenaamde pet- of klapmodellen zijn zeer geschikt voor etalages en terrassen waar een doorloophoogte van 210 cm vrij moet blijven.

Huismerk markies

De huismerk markies van de zonwering concurrent is een standaard markies met koord bediening en een hardhouten frame. Deze goedekope markies is van goede kwaliteit.
 
zonwering advies nodig?

Meten / Monteren:


Eng om te meten of te monteren ? klik hier !
Product v/d Week:

Neem contact op
Waarom de Zonwering Concurrent:

  • Grootste assortiment.
  • Meeste kennis.
  • Alle accessoires, ook voor oudere modellen.
  • Bestelstatus volgen.
  • Klantenservice via e-mail en telefoon met ruime openingstijden.
  • Snel betalen met iDEAL, vooruitbetaling.
  • Winkels in Vlaardingen en Scheveningen.
Nieuwsbrief

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen, dan blijf ik altijd op de hoogte van nieuwe producten en voordeelacties.
© 2009 - 2010 Zonwering Concurrent